Magazinul Luceafarul
  Despre Noi
  Alte Facilitati
  Parteneri
  Noutati
  Targuri si Expozitii
  Orar de Functionare
  Contact
Newsletter
Dezabonare | Termeni si conditii
 
NoutatiPromotiiConcurs InstantDespre Noi
Etaj Domeniu
JOLIDON  JOLIDON
  
Fondata in 1993 la Cluj-Napoca, in Romania, Jolidon si-a castigat pozitia de lider incontestabil al pietei romanesti devenind unul dintre competitorii majori ai pietei internationale.

O prezenta internationala bine cunoscuta, de 10 ani Jolidon lanseaza noile colectii cu prilejul celor mai prestigioase saloane mondiale in domeniu. Intre acestea SIL Paris si Lyon Mode City sunt saloanele la care Jolidon este o prezenta constanta.

La cei 16 ani de activitate, compania detine un lant de 120 de magazine proprii dintre care 85 in principalele orase si centre comerciale din Romania si 35 in Italia, Franta.

Magazinul Jolidon din LUCEAFARUL SHOPPING CENTER face parte din aceasta retea de magazine unde ambianta placuta, amabilitatea, profesionalismul si consilierea oferita sunt principiile si liniile pe care le urmam.

Jolidon vine in intampinarea clientilor prin lansarea periodica de noi colectii in tendintele internationale. Calitatea materialelor si accesoriilor, designul inovator si atractiv redat si de combinatiile inedite de culori si texturi constituie un atu pentru produsele comercializate.
Jolidon va asteapta!
 
 
Magazine
A/3
ARTIZANAT
BABYLAND
BIBI
BOLLERO
CATENA
CINEMA DONNA
CLEOPATRA
DRAGON shop
EXPOZITIE DE MOBILA
FORNETTI
GAMA SIBIU
GARANTIBANK
GRIFF
INRAMARI PROFESIONALE
JOLIDON
LUMEA CARTII
MIRANO
ROBEST
SEVDA
THE BEST
 
 
 
Magazinul Luceafarul
 
ParteneriMagazineNoutatiPentru ActionariContact
 
 
 Web design for Business by LOGIC INDUSTRY.COM. Copyright © Luceafarul S.A. 2012. Toate drepturile rezervate.